Geluri naturale și eficiente, dedicate celor care vor să aibă grijă de ei cu adevărat

 Știm că foarte mulți oameni suferă de dureri în diferite zone ale corpului, determinând lipsa de mișcare, ce are efecte negative asupra sănătății și, de asemenea, reprezintă o povară emoțională pentru pacienți sau familiile acestora.

Așadar, avem nevoie de un mic ajutor pentru a ne menține sănătoși și pentru a ne simți bine în pielea noastră la orice vârstă.

Astfel, ne-am propus să venim în ajutorul dumneavoastră, creând geluri eficiente pentru dureri, din ingrediente naturale. Secretul produselor este rețeta unică, ce se bazează pe veninul viperei Ammodytes.

Încă de demult, veninul de viperă avea multiple utilizări tradiționale, benefice pentru sănătate, acesta fiind folosit pentru a trata o varietate de afecțiuni. 

Astăzi, veninul de viperă se aplică în principal pentru ameliorarea durerii.

Produse cu grijă, având ingrediente naturale, gelurile Favia sunt create pentru a atenua orice fel de dureri, astfel încât să vă simțiți în formă. Acestea au  efect rapid, de lungă durată și sunt sigure.

Veninul viperei Ammodytes relaxează mușchii, asigură o bună oxigenare și regenerare celulară și stimulează refacerea accelerată.

Gelul anti-durere este creat după o rețetă unică conținând ingrediente naturale precum: turmeric, venin de viperă, salvie si salcie. Aceste ingrediente atent alese, acționează rapid asupra durerilor și contracturilor musculare, relaxând și ajutând la recuperarea mult mai rapidă a mușchilor. 

Gelurile Favia au fost supuse la nenumărate teste dermatologice, dar niciunul pe animale.

Transport rapid

Comenzile ajung in 1-2 zile lucratoare prin curier rapid.

Livrare Rapidă

În 1-2 zile lucrătoare

Plată Ramburs sau Online

Poți plăti la primire sau online.

Asistență și Ajutor

Echipa noastră îți stă la dispoziție!